Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI Alaska.jpg
  • RCI_KE79 Exclusive Private Air 3.jpg

Alaska

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar Alaska gaan:

Hubbard Gletsjer, Alaska

Met een verbazingwekkende doorsnede van negen kilometer is de Hubbard Gletsjer in het uiterste noorden van de Yakutat-baai het langste ijsmonument van Alaska. Soms wordt er een klein stukje ijs gestrikt en aan boord gebracht om hem om te toveren tot een opvallend beeld, of te gebruiken om uw cocktails voor het eten te koelen.

Tracy Arm Fjord, Sawyer Gletsjer
Bij de identieke Sawyer Gletsjers bent u getuige van één van de meest ontzagwekkende vloedwaters, gletsjers, watervallen en ijsbergen ter wereld.

Icy Strait Point, Alaska
Icy Strait Point is valkbij de stad Hoonah gelegen, de grootste, oorspronkelijke Tingat Indianen nederzetting in Alaska. Dit gebied staat bekend om de vele orka's die er permanent gevestigd zien. Misschien heeft u geluk en ziet u dit machtige dier van dichtbij..... 

Ketchikan, Alaska
Bekend als de 'eerste stad' van Alaska. als er één ding is waar men niet omheen kan, zijn het wel de vele totempalen in het landschap van Ketchikan. Deze palen hadden verschillende doelen in de inheemse samenleveingen van Tlingit en Haida, zoals het optekenen van legendes, familiegebeurtenissen en geschiedenis. Wandel langs de gerestaureerde straten van Ketchikan uit het gouden tijdperk en langs Creek Street om het beruchte Dolly's House te ontdekken. Het museum biedt u een unieke en fascinerende inkijk in het leven zoals het was.

Vind uw cruise!