Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_SHX_Hobart_Tazmania.jpg
  • RCI_The Botanical Ark DG12 1.jpg

Australiƫ & Nieuw Zeeland

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar Australië en Nieuw-Zeeland gaan.

Airlie Beach, Queensland

Als het grootste centrum voor tripjes naar Whitsunday Island op het Great Barrier Reef is Airlie Beach populair bij zowel toeristen als bij de plaatselijke bewoners. Dit kleine, maar mooie, met bomen omringende strand heeft iets voor iedereen: avontuur, actie, comfort en ontspanning.

Milford Sound, Nieuw Zeeland
Gelegen in het Fjorland National Park in het zuiden van Nieuw-Zeeland gaat Milford Sound 15 kilometer landinwaarts van de zee en wordt geflankeerd door erg steile rotsblokken. Weelderig regenwoud bevindt zich dreigend rond deze omringende kliffen. De natuurlijke schoonheid van dit landschap is werkelijk adembenemend.

Sydney, Australië
Sydney is niet alleen de grootste stad van Australië, maar ook de oudste en de meest diverse. Verken ontspannen de landtongen van zandsteen, de wereldberoemde surfstranden en de zanderige baaien. Zeil met een jacht onder de Harbour Bridge, zwem bij Bondi Beach of kijk hoe men zich vermaakt in één van de vele zinderende straatcafé ’s.

Noumea, Nieuw Caledonië
Ontdek de schitterende stad Noumea met de charme van de Franse Riviera maar dan aan de Stille Oceaan. Verken de winkeltjes en café’s met Europese invloeden, snuffel op de marktjes aan de baai en geniet van adembenemende uitzichten over de stad en de Stille Oceaan vanaf de top van de prachtige, gotische St. Joseph’s kathedraal.

Vind uw cruise!