Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_Bali-1-131F.jpg
  • RCI_RH_Singapore4F.jpg

Azië

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar Azië gaan.

Ho Chi Minh Stad (Phu My), Vietnam

Een moderne metropolis met attracties zoals musea, kunstgalerijen en botanische tuinen, gecombineerd met culturele sites zoals elegante paleizen en verbazingwekkende pagodes. In het hart van de stad vinden we het schilderachtige Tao Dan Cultureel Park, gekend om zijn entertainment en ontspanningsactiviteiten. Dit park is dan ook een bijzonder populaire ontmoetingsplaats.

Shanghai, China
Gekend als het ‘Parijs van het Oosten’ verken je de meest kosmopolitische stad van China op een excursie waarbij je natuurlijk de Yuyuan tuin, het Shanghai Museum en de Jaden Boeddha-tempel aandoet. En wat te denken van een bezoek aan de zijdefabriek om te leren hoe zijde wordt verzameld en geweven tot tapijt.

Phuket, Thailand
Phuket, Thailand’s grootste eiland wordt vaak de parel van de Andaman genoemd. De natuurlijke bronnen van dit rotsachtige schiereiland met kliffen van kalksteen en witte poederachtige stranden, rustige, brede baaien en tropisch landinwaartse bossen zorgen ervoor dat dit het rijkste, drukste, meest bezochte  eiland van het land is.

Vind uw cruise!