Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

overlay
  • RC

Barcelona zwaait kroonjuweel uit

Elf dagen mocht Barcelona pronken met het kroonjuweel van de cruisevaart. De Oasis of the Seas koos op 13 september jl. deze Spaanse havenstad tijdelijk als haar Europese thuishaven. Vanavond om 19.00 uur is het zover. Dan schalt de scheepshoorn over de stad, de dekken stromen vol met passagiers, de trossen worden losgegooid en de Oasis of the Seas wordt uitgezwaaid.

Kippenvelmoment

Ik vind dit altijd weer een mooi, kippenvelmoment. Het voelt heel speciaal om aan dek te staan, de wuivende mensen op de kade te zien en nog een hele reis voor je te hebben.

Beginnen met zeedag

Morgen is een zeedag waarop de gasten de meest innovatieve varende reisbestemming exclusief voor zichzelf hebben. Zeven buurtjes, 21 water- en zwermgelegenheden en 24 restaurants om maar een paar gegevens te noemen. Een ideale dag voor een adrenaline verhogende trip in de Zip-line. Of een verkoelende show op de ijsbaan.

Tot morgen!

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.