Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.

Artikelen door: Wilma Lankhorst

Help, ik heb een voedselallergie!

Culinair genieten is één van de populairste activiteiten tijdens een vakantie. Cruiseschepen staan alom bekend om hun ruime aanbod aan maaltijden. De laatste jaren is de culinaire verscheidenheid aan boord alleen maar toegenomen. Wat ook stijgt is het aantal gasten met een allergie voor bepaalde etenswaren of ingrediënten. Hoe ga je daarmee om aan boord? Ik ging voor je op onderzoek uit aan boord van de Harmony of the Seas.

Lees verder
Samen met vrienden of familie op cruise

Samen met vrienden of familie op cruise

Samen met vrienden of familie op cruise

Herken jij dit? Wanneer je over je cruise-vakantie praat met familie en vrienden dat zij spontaan roepen: Dat wil ik ook! Dit gevoel kwam boven toen we de Presidential Family Suite bekeken aan boord van de Harmony of the Seas. Een prachtige suite waarvan je in eerste instantie denkt: dat kan ik nooit betalen. Totdat je beseft wanneer je samen met vrienden of familie deze suite boekt, je opeens een relatief goedkope vakantie hebt met ongekende luxe. Van een privé balkon van ruim 44 m², gratis wifi en drankjes tot een ‘personal assistant’ die alles voor je regelt aan boord. Begint het al te kriebelen?

Lees verder
Harmony of the Seas in 7 hoogtepunten

Harmony of the Seas in 7 hoogtepunten

Harmony of the Seas in 7 hoogtepunten

Dit weekend was het eindelijk zo ver. Inschepen op de Harmony of the Seas als één van de eerste gasten voor een cruise ‘to nowhere’. In de haven van Southampton stak deze trotse zeedame met grote hoogte duidelijk af tegenover andere cruiseschepen. Na de drill (sloepenrol) was het zover en koos kapitein Gus Andersson met zijn bemanning het ruime sop. Een weekend dobberen langs de Engelse zuidkust, tot aan de Kanaaleilanden en terug naar Southampton. Mijn eerste ervaringen deel ik graag met je in zeven hoogtepunten.

Lees verder
Harmony of the Seas, here I come!

Harmony of the Seas, here I come!

Harmony of the Seas, here I come!

Nog 40 dagen en dan is het zover. Ik kan er bijna niet van slapen want ik mag mee naar Engeland om het schip te verkennen en om de eerste foto’s te maken. Daarna kan ik je van alles vertellen over dit nieuwe schip van Royal Caribbean Cruises. Een nieuw schip roept altijd veel vragen op en daarom nodig ik je uit je leukste vraag aan mij te mailen. Wat wil jij weten van de Harmony of the Seas, de bouw, de inrichting, de bemanning, de vaargebieden, het entertainment aanbod? Noem het maar op. Jij stelt de vraag en ik ga tijdens mijn bezoek, op zoek naar het antwoord. Uit alle reacties kies ik dan de vijf leukste vragen.

Lees verder
Dynamische feestdagen

Dynamische feestdagen

De wintertijd is ingegaan en de feestdagen komen er weer aan. Aan boord van de Royal Caribbean schepen is het al volop kerstsfeer. De hamvraag: “Wat eten we met kerst en Oud & Nieuw?” is niet langer jouw zorg. De chef koks kopen in en bereiden met hun teams de lekkerste gerechten voor jou en je reisgezelschap. Keuze te over, zeker als je een cruise boekt met Dynamic Dining. Wat is nu precies het verschil tussen Dynamic Dining en Special Dining? Hoe vol is volpension aan boord van een cruiseschip? In dit blog gaan we in op deze vragen en sluiten we af met een exotische reistip voor Oud & Nieuw.

Lees verder