Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_NovaScotia_Overlooking_the_Ocean.jpg
  • RCI_SHX_Vancouver.jpg

Canada - New England

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar Canada / New England gaan:

Charlottetown, Prince Edward Island
Prince Edward Island is een lust voor het oog. Met mijlen van glooiend landschap, rode zandstenen kliffen, antieke boerderijen en de kenmerkende warme gastvrije glimlach, is het geen verrassing dat sommigen dit het 'zachte eiland' noemen. Het charmante Charlottetown is uw toegangspoort tot dit allemaal. Het eiland van de grootste 'stad' is gemakkelijk te voet te verkennen. Wandel langs het water, dwaal door de vele winkels en proef van de visspecialiteiten op een terrasje of twee, of geniet van het rustige platteland.

Cape Liberty, New Jersey
Cape Liberty Cruise Port is gelegen aan de haven van New York in Bayonne, New Jersey, en ligt op slechts zeven mijl van New York City en drie mijl van Newark Liberty International Airport. Gasten op cruise vanuit Cape Liberty kunnen genieten van de ligging aan het water of kiezen voor het bruisende leven van de Big Apple. Bezoekers hebben gemakkelijk toegang tot alles wat New York te bieden heeft. Ze hebben ook een snelle toegang tot de historische wortels van Noordelijk New Jersey. Handig parkeren kan naast de cruiseterminal.

Baltimore, Maryland
Met een aquarium van wereldklasse, grote sportevenementen en fantastisch eten, is Baltimore gevuld met dingen om te doen en te zien. De eerste plek voor de activiteit is de Inner Harbor, waar u de Harborside winkelcentrum Pavilion, Oriole Park at Camden Yards, het National Aquarium, Port Discovery en nog veel meer kunt vinden. Plus, er zijn een aantal historische bezienswaardigheden in de buurt, waaronder Mount Vernon en Federal Hill. 

Vind uw cruise!