Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • Thurs317.jpg
  • RCI_SHX_Roatan_tour003.jpg

Caribbean

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar de Caribbean gaan. 

Fort Lauderdale, Florida

Begin en eindig uw cruiseavontuur in Fort Lauderdale, 41 kilometer ten noorden van Miami. Met kilometers lange stranden is het een echte trekpleister voor zonaabidders. In de recent vernieuwde promenade is een groot aanbod aan winkels. Bars en restaurants. Waarom zou je geen adembenemede 30 minuten durende excursie maken met een luchtboot langs de Everglades, één van de bekendste Amerikaanse natuurgebieden.

Labadee, Haïti
Labadee is het privé eilandenparadijs van Royal Caribbean International in de Caribbean, met ongerepte stranden, adembenemende uitzichten en spectaculaire wateractiviteiten. Geniet van het panoramische uitzicht als je 122 meter boven het prachtige schiereiland vliegt tijdens een spannend zweefvliegavontuur of ga op zoek naar mooi, handgemaakt, lokaal kunstwerk, houtwerk en ambachtswerk.

San Juan, Puerto Rico
San Juan is de op één na oudste stad van Amerika. De pastelgekleurde huizen met smeedijzeren balkons, beelden rond de pleinen en smalle straten vol blauwe keien staan in schril contrast met deze verder zo levendige en moderne stad die barst van energie.

Cozumel, Mexico
Geniet van de unieke architectuur van de Maya’s, zoals het piramidevormige El Castillo in Tulum dat de stad overheerst van op een klif van 13 meter hoog. Stort je vervolgens in een diepzee avontuur in de onderwaterwereld van Chankanaab aan boord van de Atlantis Submarine.

Falmouth, Jamaica
Ga terug in de tijd tijdens de verkenning van het historische district van Falmouth, waarvan vele gebouwen nog steeds intact zijn en worden gekenmerkt door hun unieke houtwerk met opzichtige versiering. Ga op zoek naar lokale snuisterijen in Water square en geniet van een lunch van garnalen, kreeft, kip of varken, allemaal bereid met één van de 300 soorten van de bekende Jamaicaanse specerijenmengsels. 

Charlotte Amalie, St. Thomas
Het idyllische eiland St. Thomas staat bekend om haar prachtige stranden met kristalhelder water. Dit prachtige eiland staat echter ook bekend om het belastingvrije winkelen. Zoek naar prulletjes en koopjes!

Philipsburg, St. Maarten
Het unieke eiland St. Maarten wordt geregeerd door twee soevereine staten die in harmonie samenleven, hoewel elke helft van het eiland anders is. De Nederlandse hoofdstad Philipsburg is een echt winkelparadijs, met een groot aanbod aan winkels en boetieks, gelegen aan kasseistraten en smalle steegjes. Great Bay Beach en Little Bay Beach zijn ook echter paradijzen voor snorkelaars. 

Vind uw cruise!