Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_Myk-Streets010F.jpg
  • RCI_Myk-UpHill051F.jpg

Griekse Eilanden

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar de Griekse Eilanden gaan.

Santorini
, Griekenland

Zwart-zandstranden, kristalhelder water en witte dorpjes die zich vastklampen aan vulkanische rotsen maken het eiland Santorini een wonder om te aanschouwen. Veel bezoekers komen naar Santorini om de mysteries van het verloren koninkrijk van Atlantis te ontdekken, terwijl anderen genieten van de ontspannen sfeer van de schilderachtige wateren van de Middellandse Zee.

Rhodos, Griekenland
Rhodos, het grootste eiland van de Dodekanesos eilanden, is echt een vakantiebestemming met voor ieder wat wils: zon, spectaculaire stranden aan de Egeïsche Zee, een middeleeuws ommuurde stad, een oude acropolis en nog veel meer. In de oudheid, kozen de mensen van Rhodos Helios, de zon, als hun goddelijke beschermheilige. Met een gemiddelde van ruim driehonderd dagen zon per jaar, is het veilig om te zeggen dat Helios Rhodos vandaag de dag blijft toelachen.

Mykonos, Griekenland
In de diep blauwe wateren van de Middellandse Zee ligt één van de meest uitnodigende plaatsen van heel Griekenland - Mykonos. De talloze baaien en stranden en de schilderachtige geplaveide straten verwelkomen elke bezoeker. Volgens de Griekse mythologiewas het hier dat Hercules de reus doodde en van de grote rotsen die zijn verspreid over het eiland wordt gezegd dat het hun versteende lichamen zijn. Waar of niet, dan moet je zelf beoordelen. Hoe dan ook, moet het eiland Mykonos niet worden gemist.

Vind uw cruise!