Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

overlay
  • RC

Harmony of the Seas, here I come!

Wat heeft de Harmony of the Seas voor ons allemaal in petto?

Harmony of the Seas, here I come!

Nog 40 dagen en dan is het zover!!
Ik kan er bijna niet van slapen want ik mag mee naar Engeland om het schip te verkennen en om de eerste foto’s te maken. Daarna kan ik je van alles vertellen over dit nieuwe schip van Royal Caribbean Cruises. Een nieuw schip roept altijd veel vragen op en daarom nodig ik je uit je leukste vraag aan mij te mailen. Wat wil jij weten van de Harmony of the Seas, de bouw, de inrichting, de bemanning, de vaargebieden, het entertainment aanbod? Noem het maar op. Jij stelt de vraag en ik ga tijdens mijn bezoek, op zoek naar het antwoord. Uit alle reacties kies ik dan de vijf leukste vragen.

Grease is een van de twee Broadway musicals op de Harmony of the Seas

Hot summer nights
Zoals bekend komt de Harmony of the Seas op dinsdag 24 mei a.s. naar de haven van Rotterdam. Dit is de eerste haven die ze aandoet op haar allereerste cruise met passagiers. Maar in het weekend daarvoor mag ik als gast alvast een bed testen, de WiFi uitproberen en ga ik op culinair avontuur in de vele restaurants aan boord. En dan ’s avonds genieten van de Broadway musical Grease of misschien wel het muzikale spektakelstuk ‘Columbus, the Musical’. Beide staan geprogrammeerd voor het Royal Theatre. Hier kunnen maar liefst 1380 gasten gelijktijdig genieten van de showprogramma’s van de Royal Caribbean Singers & Dancers.

Aquatheatre hier op de Allure, straks ook op de Harmony of the Seas foto Wilma Lankhorst

Aqua & Ice theatre
Net als op de Oasis en Allure verheug ik me ook nu weer op de water- en springplank show op het achterdek in het Aquatheatre. De duikplanken bevinden zich op 10 meter hoogte en dienen als springplank voor adembenemende stunts. Speciaal voor de Harmony of the Seas wordt nu nog hard gestudeerd op de acts voor twee nieuwe shows: ‘The fine Line’ en ‘Hideaway Heist’. Na mijn bezoek kan ik je er alles over vertellen. Nu kan ik er alleen nog maar van dromen.
Ook de schaatsers van de IJS-show draaien dagelijks alvast menig rondje om ons straks te betoveren met duizelingwekkende pirouettes en nieuwe stunts uit de shows ‘1887’ en ‘iSkate’.

Central Park is een van de zeven buurtjes op de Harmony of the Seas foto Wilma LAnkhorst

De zeven buurtjes
Naast al dit nieuws verheug ik me ook op het terug zien van enkele oude bekenden: de zeven buurtjes: Central Park, Board Walk, Royal Promenade, the Pool & Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Entertainment Place en Youth Zone. De Harmony of the Seas, een van de meest innovatiefste schepen op de cruisemarkt, staat straks met haar 16 passagiersdekken en 5498 cruisegasten weer garant voor mooie vakantieherinneringen. Kijk voor suggesties en aanbiedingen in de nieuwsbrief van AMCA.  

Welke culinaire verrassingen krijgen we straks op ons bord op de Harmony of the Seas?


Wat wil jij weten van de Harmony of the Seas?
Bedenk je leukste vraag en reageer via de Royal Caribbean NL Facebook-pagina. Je kunt je vragen tot 20 april 2016 insturen. Daarna kies ik er de leukste uit en neem ik ze mee voor onderzoek. We spreken hierbij alvast af dat we over mijn vraagkeuze, niet gaan corresponderen. Laat van je horen en inspireer me.

© tekst Wilma Lankhorst

Delen op social media

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.