Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

overlay
  • RC

Maak kennis met de Smart Concierge

Maak kennis met de Smart Concierge

Een smart conciërge voelt zich vrij als een vogeltje

Na een goede voorbereiding thuis en met de Royal iQ app op je tablet of smartphone ben je klaar voor de tweede fase van Smart Cruising. Vandaag stel ik je voor aan de ‘smart concierge’. Dit wordt een nadere ontdekking van jezelf want de slimme conciërge dat ben je aan boord zelf! Doe je WOW-horloge om, start de Royal iQ app en haal zo het meeste en het mooiste uit je vakantie aan boord van de Quantum of the Seas en straks de Anthem of the Seas. Neem iedere dag even een kort moment waarop je alle keuzes bekijkt, het meest aantrekkelijke kiest en vastlegt, waarna je de rest van je vakantiedag over hebt voor puur genieten.

Royal iQ app, download hem zo snel mogelijk na boeking

Royal iQ app
Voor ieder nieuw schip van Royal Caribbean International bedenkt een groot team van ontwerpers en technici, gevoed door ideeën van passagiers, verrassende concepten en attracties. Het aanbod is nu zo uitgebreid dat je soms tijd tekort komt om alles uit te proberen of mee te maken aan boord. Dat is natuurlijk jammer, want het is niet leuk als je thuis nog eens op de site van de rederij kijkt en blijkt dat je iets hebt gemist. Omdat te voorkomen is er nu een app waarmee je alle attracties, activiteiten en restaurant opties kunt bekijken. De Royal iQ app is je persoonlijke vakantieplanner waardoor alle tijd aan boord nu puur vakantietijd wordt waarvan je optimaal kunt genieten.

Nieuwe uitgebreide versie van de Cruise Planner

Nieuwe cruiseplanner
Naast een prachtig, innovatief en veelzijdig schip zijn er ook nog de vele bestemmingen die je aandoet tijdens een Royal Caribbean cruisevakantie. Hiervoor is een nieuwe versie van de cruiseplanner gemaakt waarmee je direct na boeking van je cruise al aan de slag kunt. Ook al is dit maanden voor je vakantie begint. Zo kun je in alle rust thuis met je lief in de buurt en een wijntje bij de hand je reisdromen die op je ‘bucketlist’ staan, bekijken en aftikken. Eenmaal aan boord hoeft nu niet meer in de rij te staan voor de receptie om een excursie te boeken of een reservering te maken voor een spa-behandeling. De vouchers liggen voor je klaar in je hut, je hoeft je alleen maar te melden op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats.
Ook alle opties door Dynamic Dining staan in deze cruiseplanner. Zo kun je voor de eerste avond aan boord alvast een romantisch diner voor twee reserveren in het Aziatische restaurant Silk. Wat dacht je van deze slimme, culinaire start?

Bestel je foto's met je WOW-horloge

Online foto’s bekijken
De cruisefotograaf is een bekende op elke afvaart. Ook al maak je zelf volop foto’s de cruisefotograaf biedt extra opties die je zelf bijna niet kunt maken. Denk aan de mooie afbeeldingen met het volledige schip op de achtergrond, of een unieke portretopname als jullie op-en-top feestelijk zijn gekleed voor een formele avond in The Grand. Onvergetelijke herinneringen voor thuis. Nieuw aan boord van Quantum en Anthem of the Seas is het digitale fotoarchief. Geen wanden vol foto’s waar iedereen nieuwsgierig in gluurt. Neen, je houdt je WOW-horloge tegen de scanner en dan krijg je alleen jouw foto’s te zien. Je kunt de mooiste exemplaren via je WOW-horloge bestellen en het tijdstip van afhalen wordt na de transactie op het scherm vermeld.

En dan is er nog de Royal bemanning die je graag helpt en adviseert.

Ervaren en vriendelijke crew
Naast al deze mooie technische vernieuwingen, mag je altijd vertrouwen op de aandacht, hulp en service van een zeer ervaren en vriendelijke crew. Zij hebben door deze nieuwe ontwikkelingen nu nog meer tijd om een persoonlijk praatje met je te maken.

Nu je een volleerd smart conciërge bent, vertel ik de volgende week meer over hoe je ‘smart connect’ kunt blijven. Geniet van de week, stay smart!

© tekst Wilma Lankhorst

Een heerlijk dessert staat al op je te wachten in restaurant Silk

Delen op social media

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.

Laat een bericht achter!