Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_Fantoft Stave Church 2.jpg
  • RCI_Tvinde Waterfall.jpg

Noord Europa

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar Noord Europa gaan

Kopenhagen, Denemarken
kuier door het historisch centrum van Kopenhagen, de thuisbasis van de beroemde Kleine Zeemeermin van Hans Christian Andersen. Wandel door Tivoli, één van de oudste attractieparken ter wereld, en geniet vervolgens van een Deense smörgåsbordlunch die bestaat uit een heleboel lokale vlees- en vislekkernijen.


Reykjavik, IJsland
Maak een boottocht in de Flaxafloi-baai van Reykjavik en maak kans om dwergvinvissen en bultruggen te spotten; bezoek zeker ook het eiland Lundey, de thuisbasis van zo’n 20.000 papegaaiduikers.

Sint Petersburg, Rusland
Beleef het schitterende Sint Petersburg met haar prachtige kathedralen en grote residenties, gebouwd voor de Russische tsaren. Wandel door de enorme groene vlaktes en maak een avondwandeling langs de Neva. Of bezoek het Peterhof, het zomerpaleis van Peter de Grote, dat vaak het Russische Versailles wordt genoemd.

Bergen, Noorwegen
Bergen staat bekend als de ‘poort tot de fjorden’ en is een stadje met een culturele en een historische rijkdom. Breng een bezoek aan Bryggen, een reeks historische gebouwen naast de kade met veel leuke winkels en restaurants. En voor adembenemende uitzichten is een tocht naar de top van de FlØyen een absolute aanrader.

Vind uw cruise!