Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_Blue Mosque (22).jpg
  • RCI_Myk-Windmills144F.jpg

Oost. Middellandse Zee

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar de Oostelijke Middellandse Zee gaan.

Piraeus (Athene), Griekenland
Bezoek de eeuwenoude Griekse hoofdstad, beklim de Akropolis en bewonder het Parthenon, het pronkstuk van Athene. Of maak een uitstapje naar de wondermooie Kaap Soenion en klassiek Korinthe om heerlijk te genieten van het zonnetje en je te verwonderen over de eeuwenoude geschiedenis.

Dubrovnik, Kroatië
Kuieren langs de Stradun-boulevard en de oude stad verkennen is als teruggaan in de tijd. De oude straten en historische gebouwen zijn bijna identiek aan die van de 13e eeuw. Trek langs de oude stadsmuren voor een spectaculair, panoramisch uitzicht.

Kusadasi (Efeze), Turkije
Ervaar het leven zoals het was tijdens het Romeinse Rijk, de best bewaarde stad in het Middellandse Zeegebied. Geschiedenis komt tot leven langs de marmeren wegen die zijn doortrokken met wielsporen. Je komt langs tempels, zuilen en badhuizen.

Rome, Italië
De eeuwige stad heeft enorm veel te bieden. Rome is een historische, architecturale, religieuze en culturele schatkist. Ontdek het wereldberoemde Forum Romanum, het fantastische Collosseum of de prachtige Sixtijnse Kapel. Het is geen wonder dat mensen muntstukken in de Trevi Fontein gooien, als belofte aan de stad er ooit weer terug te keren.

Napels, Italië
In de schaduw van de Vesuvius biedt de Golf van Napels een ongekende verscheidenheid. Bezoek de Oude Romeinse stad, Pompeï, die eeuwenlang perfect bewaard is gebleven in vulkanisch as. Absorbeer de toegankelijke schoonheid van het nabijgelegen eiland, Capri of geniet van het uitzicht vanaf de steile rots in Sorrento terwijl u van een glaasje Limoncello, de bekende lokale likeur, geniet.

Venetië, Italië
Venetië staat bekend als de koningin van de Adriatische Zee en de stad van de romantiek. Er bestaat gewoon geen andere stad als Venetië in de hele wereld. Wandel door de betoverende, smalle straatjes of vaar mee met een gondola en laat uw blik rusten op de schitterende panorama’s van de stad zoals bijvoorbeeld het Drogepaleis, de Brug der Zuchten, de grote basiliek en de Campanile van San Marco.

Split, Kroatië

In het 1700 jaar oude stadje Split kun je genieten van de pracht van de natuur met schitterende dennenbossen en open plekken met wilde bloemen. Trek door de oude kasseistraten en ontdek het indrukwekkende Paleis van Diocletianus in het hartje van de stad.

Florence, Italië
Door haar compacte geschiedenis is Florence ideaal om op een ontspannen manier beroemde historische monumenten te ontdekken, van de Duomo di Santa Maria del Fiore (Kathedraal van Firenze) tot de Ponte Vecchio (Oude brug) en de Uffizi-galerij. Uiteraard mag een bezoek aan de David van Michelangelo in het museum Galleria dell’ Accademia niet ontbreken op het programma voor deze unieke stad.

Vind uw cruise!