Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

overlay
 • post 6  23 juni  header Allure of the Seasmeets Oasis of the Seas.jpg
 • post 6 23 juni Allure meets Oasis hires.jpg

Welkom op ons blog

Vandaag over precies 100 dagen komt de Oasis of the Seas naar ons land.
Op 30 september heeft de haven van Rotterdam de primeur om de grootste dame van de wereldzeeën welkom te heten. Ze komt naar ons land voor een technisch routine onderzoek dat wordt uitgevoerd bij de werf van Keppel Verolme in het Botlek gebied. Keppel Verolme heeft een van werelds grootste droog doks. Onze zeedame heeft een ruim ‘bed’ nodig om even tot rust te komen. Ook daarover in de komende weken meer.

Sinds november 2009 vaart de Oasis of the Seas wekelijks in het Caraibische gebied. Deze zomer verlegt ze haar grenzen en maakt ze een Trans-Atlantische oversteek. Vóór ze naar ons land komt, is ze enkele weken te gast in de Spaanse havenstad Barcelona. Daar gaat ze twee keer vijf nachtjes varen om onder andere in de havens bij Rome en Napels te flaneren.

Speurtocht naar verhalen, foto’s en video’s

Met verhalen, foto’s en video’s op dit blog maak je kennis met de Oasis of the Seas. Zo zal deze drijvende vakantiebestemming na 100 dagen, bijna geen geheimen meer voor je hebben. We vinden het fijn als je je cruise-ervaringen en vragen met ons wilt delen. In de komende 100 dagen zullen we via Facebook en Instagram vragen om mee te doen aan de verkenningstocht van de Oasis of the Seas. 

Follow the locals

We gaan actief opzoek naar allerlei tips voor de bestemmingen die de Oasis aan doet zodat de passagiers aan boord leuke tips kunnen lezen of wat ze op hun reis aan land kunnen doen. In de categorie bestemmingen kun je zien waar de Oasis de komende 100 dagen is. Locale specialisten delen hun tips voor de beste koffie in Mexico, het leukste reggae cafés op Jamaica, de beste tapas in Barcelona en de meest verrassende musea in Rotterdam.

Welcome onboard!

Met de verhalen op dit blog gaan we samen een virtuele vaarvakanties maken. In de eerste 100 dagen van dit blog volgen we het reisschema van de Oasis of the Seas. Je leest over haar reisplannen. We nemen je mee aan boord om te zien hoe het leven daar is. Wat je er allemaal kunt doen en beleven? 

Bloggers en tour

De berichten en foto’s op dit Oasis-blog worden geschreven door verschillende reisbloggers. Je kunt bij elke bericht zien wie het verhaal heeft beleefd en wat deze reisblogger inspireert. Graag tot snel en neem voor je volgende blogbezoek gerust enkele vrienden mee. Er is plaats genoeg!

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.

Laat een bericht achter!

 • almobby@rqmail.xyz ma 31 mei om 22:28

  <a href=http://priligyset.com/>priligy dapoxetine usa

 • almobby@rqmail.xyz do 17 juni om 06:56

  <a href=https://clomidset.com>clomiphene 60 pills 25 mg no script usa

 • You're as lucky as ever https://u.to/K7NBGw za 19 juni om 19:32

  This offer is only once a year https://is.gd/CflR1n

 • almobby@rqmail.xyz za 3 juli om 13:31

  <a href=https://clomidset.com/>body building forum clomid</a>

 • almobby@rqmail.xyz wo 21 juli om 13:17

  <a href=http://vsnolvadexv.com/>where can i get nolvadex</a>

 • almobby@rqmail.xyz zo 8 augustus om 11:12

  <a href=http://cialiswwshop.com/>cialis 40 mg</a>