Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_Capri004F.jpg
  • RCI_Sagrada142F.jpg

West. Middellandse Zee

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar de Westelijke Middellandse Zee gaan.

Ajaccio, Corsica
Ajaccio wordt omringd door prachtige stranden, hoge bergen en een verbluffende natuurpracht. Wandel in de beroemde geboorteplaats van Napoleon langs de strandpromenade en ontdek de mooie pleinen en vele aantrekkelijke plekjes van deze bestemming.

Lissabon, Portugal
Verken de drukke starten van Lissabon en verdiep je in de fascinerende cultuur en geschiedenis van deze schitterende stad. Ontdek de adembenemende zichten van de haven vanaf het Alto do Parque Belvedere. Of spring op een fiets en fiets naar het spectaculaire Paleis van Sintra – één van de mooiste gebouwen in Portugal.

Barcelona, Spanje
Verken de kasseistraten van de Gotische wijk of bezoek de Sagrada Familia, het onafgewerkte meesterwerk van Gaudi. Geniet van de gezellige drukte en proef enkele authentieke tapas op Las Ramblas. Maak vervolgens een wandeling in het door Gaudi ontworpen Park Güell, werkelijk een prachtige oase van planten, bomen en gebouwen.

Monte Carlo (Cannes), Frankrijk

Cannes en Monte Carlo staan bekend als de geliefkoosde vakantiebestemmingen van de rijken ter wereld en beroemdheden aan de Franse Cote d’Azur. Rijd de Boulevard de la Croisette in Cannes af en ontdek de exclusieve luxehotels en designerboetieks. Of bezoek de 19e-eeuwse Kathedraal van Monaco, de uiteindelijke rustplaats van Grace Kelly, prinses van Monaco. 

Tenerife, Canarische Eilanden
Op Tenerife, het grootste eiland van de Canarische archipel, kun je het hele jaar door van de zon genieten en kun je verschillende regio’s ontdekken. Er zijn bergen, valleien met een prachtige plantenwereld, een gigantische vulkaankrater (die nu een nationaal park is) en natuurlijk fantastische stranden. Natuurlijk niet te vergeten.... een uitgebreid uitgaansleven!

Vind uw cruise!