Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • RCI_SHX_Peru_Machu Picchu.jpg

Zuid Amerika

Royal Caribbean International

Klik hier om te zien welke Royal Caribbean cruises in 2019 naar Zuid-Amerika gaan.

Buenos Aires, Argentinië

De hoofdstad van Argentinië is zo sterk beïnvloed door de Europese cultuur dat het bekend staat als het ‘Parijs van Zuid-Amerika’. Buenos Aires barst van de toeristische bezienswaardigheden, van het Evita museum op het Plaza de Mayo tot het modieuze Recoleta-kwartier met exclusieve winkels en restaurants.

Buzios, Brazilië
Eén van de meest charmante Braziliaanse kuststeden in de buurt van Rio de Janeiro biedt winkels van wereldklasse, restaurants, schitterende stranden en eindeloze mogelijkheden om te watersporten. Neem de tijd om een wandeling te maken over de kasseistraten van dit prachtige dorp. Eens een vissersdorpje gelegen op het schiereiland, nu een modieuze bestemming.   

Rio de Janeiro, Brazilië
Rio
is beroemd om haar ongerepte stranden en natuurlijk het uitbundige carnaval. Maar deze energieke stad biedt zo veel meer. Het ligt tussen de zee en de verschillende vruchtbare groene bergen, waaronder Pão d'Açucar (Suikerbrood) Berg en Corcovado, de thuisbasis van de beroemde art-deco standbeeld van Christus de Verlosser. Bekleed met 23 stranden langs de kust, met de beroemdste, Copacabana en Ipanema, vol met fietsers, wandelaars, joggers, surfers, zwemmers en zonaanbidders. Rio biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf!

Vind uw cruise!